Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläckfisk




Hals mot hals

händer i händer


jag kan ej skilja

vilken arm är din

vilket ben är mitt


Dina tankar och drömmar

bär jag som skatter




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-11 19:37



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Jättefin!
2012-06-11

  Linda CH VIP
Fin!
2012-06-11

  Peter Kohlm VIP
En fin text som bär
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP