Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdragna moln på ditt magnifika himlavalv

du har låtit tvinna en evighet
i din inre trädgård
du har dragit ut din kraft
och matat dom vita fåglarna med den
vingarna ska förändra ditt perspektiv
föreningen ska lyfta dig
den ska flyga dig till kanten av tålamodet
låta dig se över dina gränser
du ska nå platåer som lyssnar till dina dekret
som du inte vet att du ger
det är bara den där harmonin i dina ögon
som tar dig dit du vill
den där glöden du värmer dina vänner med
som bor inom dig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 201 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-11 21:43



Bookmark and Share


  surface to air
"vingarna ska förändra ditt perspektiv
föreningen ska lyfta dig
den ska flyga dig till kanten av tålamodet
låta dig se över dina gränser"

Det här är ju helt strålande vackert formulerat!
2012-06-11

  Bo Himmelsbåge
... en underbar dikt med många bottnar som man kan läsa många gånger med ny behållning...! ... var och varannan strof är en egen dikt i sig själv...! ...så ung och med en sådan livsvisdom och bredd... tack Carl för att Du finns...!
2012-06-11

    ej medlem längre
Strålande ordat!
2012-06-11

  anits VIP
Berörande vackert
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling