Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag sover




vad menar du morgon
har jag missbrukat tid

stal jag timmar av natten förgyllda mörka liv
när jag sover, är det månen som styr

kastar du, universum dina planeter stundom hit och dit
är det när jag sover det händer



är det när jag vilar i lätt koma jag lever i drömmen och människor jag önskar, får liv
är det dem och de som jag inte känner, jag känner inom mig

jag har skymtat stjärnor som galopperar i travers
planeter i piaff och passager i form av maskhål



en nu levande person söker lura mig att tro att allt detta existerar

men vem ser in i någon annans fantasi det finns inga bevis för något, någonsin



så jag stjäl tid när jag önskar
drömmer tid för jag lever då

sömmen liv, vakenhet och sömn
flätas så

samman













Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-12 10:15



Bookmark and Share


    lenakarin
Väldigt fin text!
Och tankarna fascinerande..
2012-06-12

    ej medlem längre
Igenkännande feelings.
2012-06-12

  Dufvenberg
Jättefint
Princessan!!
2012-06-12

  Dufvenberg
Jättefint
Princessan!!
2012-06-12

    ej medlem längre
fin..*
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP