Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta inte hitta

Ifall du saknar mig

sätt dig ner om du vill, om du kommer ihåg


Ta hand om dig, kanske promenera lite och le


och om du har tid över, tänk inte

Tänk inte på mig, bara läs en liten dikt

läs den för en sten (inget stort bara en du hittar där du går)

sen kasta den långt


Vänd dig innan den landar, och låt det vara

Låt det vara en tråd i drömmars väv

(inget stort bara en du hittar där du går)






Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-13 14:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text som jag tycker mycket om!
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist