Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns spelreglerna?

Jag går ingen stans
Åh, vad lätt det går
Det går som en dans
Ingen märker att jag bara står

Du tror jag hoppar omkring glatt
Men där tar du fel
Jag står still dag som natt
Jag är en pjäs i ett spel

Jag kan inte gå åt vilket håll jag vill
Måste följa alla regler i spelet
Men jag står bara still
Och det är det som är felet

Jag vill kunna njuta av livet
Göra något bra
Sluta lita till tvivlet
Och så många risker ta




Fri vers av Dyrbye
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-13 15:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna dikt..
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye