Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bång & betong - limerick


En murare från Smygehuk
vars grej lär va lite för mjuk
I byn är det känt 
han äter cement
i hopp om att ta den i bruk




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-13 16:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha ja vad gör inte en del för att få lemmen stel:)
2012-07-13

    Tea Alex
Det enda som blev hårt var magen, dock...?
2012-06-14

    Loffe
Haha! Påhittigt, må jag säga. Både du och muraren förefaller kreativa. ;)

Tack så mycket för läsningen!
2012-06-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mitt i prick!
Den va´kvick!
Och i gott skick!
2012-06-13

  Lili Samuelsson VIP
du är bra du
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP