Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finge jag vara

Finge jag vara
en av tusen vattendroppar i sprittande sommarregn

finge jag vara
ett dansande löv
i björkens böljande kjortel
svepande svassa i vindpustar

finge jag vara
flitiga biet
djupt innesluten i blommans inre

finge jag vara
glimten i ditt öga
när du skrattar från djupet
av lilltån

intet mer,intet mindre skulle jag vilja av livet begära




Fri vers av ~alruna~
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-13 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~