Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

Ögonen stirrar
Allt går så långsamt
Du känner hur det kryper närmare
Hur paniken tränger fram
Sedan finns det bara panik
Panik
Inget mer
Fullt medveten
Du är sjuk, Elin
Slappna av
Kroppen spänner sig
Det rycker i benen
Jag fryser
Skriker
Darrar


HJÄLP MIG!
Ta mig härifrån!
Ut ur min kropp!
Låt mig förvinna..


Endast tanken är skrämmande


Så bara hjälp mig..


Det var bara ännu en panik attack jag överlevt.




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-13 22:22



Bookmark and Share


    livspoesi
stark beskrivning, tar tag i mitt hjärta.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast