Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte, siar morgonen




hur molnen far
sakta temperaturen stiger
vartåt vindarna går
solen står

möter dig halvvägs
en skogsväg på väg
mot ingenstans
överallt

där
i brynet
i livet
i fågelsång och blomhav

finner jag ögonblicket
som stannar av

tiden




det blev
som det blev

hur mycket vi än trodde
vände och vred

vi kunde aldrig veta
bara ana

en magkänsla
intuition

men inte mer




och så går tiden
saker sker omkring oss

fast vi inte vet hur
så är vi där

och följer med
så gott vi kan

i flödet

i livet


i tiden
nu

och här











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-14 07:12



Bookmark and Share


    lenakarin
Fint skrivet, som om accepterande, att vi gör så gott vi kan utifrån det lilla vi egentligen vet. Sparar!
2012-06-14

    ej medlem längre
Levande, trots allt.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP