Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet



Jag hade kunnat älska dig

om du låtit mig göra det

nu minns jag inte längre

hur du såg ut när du sov

när vi älskade

när du skrattade


Men jag känner fortfarande

samma saknad

samma längtan

när jag tänker på dig


Vill minnas

och ändå inte

låt mig gå







Fri vers av Harriette
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-14 08:51



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
.. när det man älskade blivit namnlöst och ansiktlöst är ändå kärleken kvar det är förunderligt
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette