Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helande musik


Sången

växer mot solen som en sommar blomma/
texter om godhet kommer då jag kollar/
djupt i mej själv och skriver med hjärtat/
är en av så många skinande hjältar/

sånger om frihet sånger om kärlek/
som när dan vart tuff och dom kommer så lägligt/
sången är härlig ger mej frid i vardagen/
som tanken på att mitt liv blir asbra sen/

när jag frihet får smaka så jag biter i sura äpplet/
gungar i takt smiter ur buren lätt sen/
jag känner mej redo för den nya melodin/
tänker aldrig låta mej styras av er svin/

som trycker ner och skapar orättvisa/
allt går som bättre om jag nynnar på rätt visa/
som öppnar mitt sinne och låter orden flöda/
borde göra allt jag kan för att modet föda/



vers2:
basen slår i magen när du unikt känner toner/
skriver lyriken med storhet musiken i blodet/
droppar mycket texter skapar mängder av det/
alla jävlar vet att hagman är legendarisk/

låter så där som ingen annan vågar låta/
mina punshlines slår hårt medan dina går att snorta/
klättrar mot toppen av scenen chockar en hel del/
publiken skakar kroppen som ett chockande elfel/

blottande snedsteg låter jag aldrig stå i vägen jao/
rockar dej helt med låtar jag alltid får så härliga/
brudar skaka rumpan jublar, vakna snubbar/
ingen kickar som jag så sluta vara dumma/

vad är det ni inte fattar jag brinner som bensin backa!/
eller bränn dej på lågan dags att inse fakta/
musiken lever för evigt och är en del av min själ/
och jag slutar inte kämpa förens segern är här/





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 14:19



Bookmark and Share


  Hannele Enmark
stark text
2013-07-19

  Hannele Enmark
Vacker text hjärtat. Du inspirerar mig verkligen, du är jätte talangfull ska du veta! <3
2012-06-15

  ResenärGenomLivet VIP
Man mår så gott av musik. Tyckte om din dikt.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl