Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken ärlig man!

På kajen i sköna Marseille
sitter hamnsjåaren och solar sig!
Bas kom och sa: -Du!
Latar dej alltid nu!
-Inte alls, nå´n avlöser snart mej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-14 16:43



Bookmark and Share


  ULJO
Snillrikt
2012-06-14

  Eva Langrath VIP
Härligt ärligt
2012-06-14

  Ezmeralda VIP
Mycket fyndigt.
Sådär kan man också se det, som sjåare.
2012-06-14

    ej medlem längre
tres bien
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt