Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utbränd!

Bildbegängelse, kan man kalla det när konstnären brinner för sitt skapande.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-14 18:48



Bookmark and Share


  Maria T
Brinnande
2012-06-24

    Tea Alex
Ja att brinna för något viktigt är sannerligen inte detsamma som att vara utbränd.
2012-06-15

  Eva Langrath VIP
Sant
2012-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger