Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clean Sweep




jag stoppade munnen full av lugnande preparat
lade mig på soffan och sa:
nu räcker det!

resignerad inför
fälld



ty denna blåprint är just vad den är;

tyar icke
ock ock ock

svag sårad

lättsårad

oförsvarbar


så är mitt själsskynke; obefintligt för mitt inre

du kan döda mig lätt




jag väljer att sova istället för att tänka vidare
jag låter substanser lura mig att tro att tiden läker


det gör den också;
bara man låter den vina förbi

som en stormvind och ta med

all smärta och försvarslöshet



jag lät den göra det

sov sött under tiden, vaknade så
till solens uppgång i öst

mitt sovrumsfönster vätter dit












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-15 07:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir alldeles tagen och rörd av dina ord....du skriver inte ord och dikt...du skriver känslor....som gör ont att läsa.
2012-06-15

    ej medlem längre
Kaaaanoooooooon bruden!!!!!!!
2012-06-15

  Dufvenberg
Kanonbra Princessan
Som vanligt.
2012-06-15

  stenen/ Yv Ericsson
det enda bra kommer ur ledsenheten dock.
Jävligt bra denna!
2012-06-15

    ej medlem längre
berörande...
2012-06-15

  Anya VIP
En gripande ärlig ton. Känner med diktarjaget.
2012-06-15

    lenakarin
Önskar dig att vindarna bär dig o blåser bort sorgerna idag..
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP