Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för mig.....


Om en vecka



Idag om en vecka
förlorar jag något jag aldrig haft
något jag så hett önskade
närmre och närmre deadline
för varje dag

Idag om en vecka
ska jag begrava
allt som aldrig fanns
jag ska dricka mitt gravöl
och gå ren ut i världen

Idag om en vecka
kommer allt att vända
ljusare och ljusare
för mig
mörkare och mörkare
för andra




Fri vers av Harriette
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette