Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fransk biljett


Sahara, in love



Varje dag som går
jag tänker på dig
inte en dag
utan dig
solen står stilla
i zenit
över himlen
regnen bedarrar
över Sahara
och vattnar
jordens törstiga öknar
hägringarnas slöja
dras undan för
nomadens bedjan
om natten
under stjärnornas
förälskade blickar
Jag älskar dig




Fri vers av Emme Anuelle
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-15 12:43



Bookmark and Share


  petter rost
Nu är jag här borta, Emelle, och kan bara återigen längta den öken, den verkliga öken, som du målar fram här:
"nomadens bedjan
om natten
under stjärnornas
förälskade blickar".
Sahara, det verkliga Sahara
– grym, vacker, förförande.
2013-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Hot nights, eh?
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle