Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häft-



Häftapparaten
jag håller inte heller
ihop hur som helst




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-15 14:28



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Starkt associativt stämningsframkallande som griper tag,(eller häftar tag,om man så vill)bra,bra
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP