Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har legat och skrapat under ytan ett tag, nu när ändå vintern närmar sig.


En vinter utan värme

Jag minns en lång mörk december månad
en medelklass pojke
utanför sitt hem och snötäcket omkring sig
på fel sida utav fönstret,
och hon titta bara på

frös ensamt i tunnklädda kläder
knackningarna nådde inte fram till hennes hjärta
avvisad vid ögonkontakten

fingrarna, tår & näsa domnade ute i kylan
som kröp in i kroppen
utan någon till hands så tog han sitt blödande hjärta
satte sig själv på snön i tystnad
medan tiden flög förbi
kunde han inte undgå att känna 
sig själv som en börda

straffad för att ha en annan mamma




Fri vers av M.A.J.R
Läst 517 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-17 18:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så sorgligt.. Går in i hjärtat..
2016-04-20

  Anya VIP
Svårt att inte bli älskad som barn. Gripande berättat.
2015-06-24

  Angel of love
Skrivet rakt in i hjärtat, berörande.
2014-11-06

  Tess74
Jävlar så bra och starkt!
2014-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
En stark text som berör...bra beskriven känsla...
2014-10-18

    Marelia
Oerhört stark. Fantastiska ordval. Tungt...
2014-10-18

  Gigi
Oj. Väldigt starkt och berör på djupet. Välkommen tillbaks.
2014-10-17

  walborg
Tung erfarenhet
2014-10-17

  aol
Så berörande,
2014-10-17

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt fint och berörande skrivet!
2014-10-17

  Fjäderpennan
Berör.....
2014-10-17

  Teresia Ridell
Ord som går rakt in i hjärtat och vrider om. Svider starkt.
Mycket bra skrivit !
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R