Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad proceduren i en långsam och utdragen härdsmälta


Blod/alkosump




Förbannat vare det gift som strider i mina kärl
Förpestade de ögon som låter mig memorera kulisserna i teatervärldens komedi
Förgiftat ett självutplånade sinne

Förbannade vare era vägval och initiativ
Predikan om skatt och dråp och död

Nätverk av sjömansknopar emot gravitationen
Det mörka hålet tellus med egna regler
"Tager du?"
Jordeliv och farhåga
Vaccinet för radioaktivitet, freoner och ftalater

Det gift jag har rinnande i mina armar (halsen)
Evigt i omlopp,
evigt mållöst,
repetivt



Förbannar den fängelsekropp som skaver i kanterna
Det kandelaber vars ljus bränner hål på himmelriket
Krossade förbannade evighetsdrömmar
Jesus sista censurerade besked:

Curse you all people
Fuck your brethren
Fuck your interests
Fuck your human rights



Låt natten supa bort minnet av hur det känns
att vara levande död

Amen




Fri vers (Fri form) av filharmoniker
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-15 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker