Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag inte än vet är det hjärtat nu ser




sökte tillhet o ro
den tysta kvällen

du talade ord
med en underton

de viskade kärlek



jag blev gråtfärdig
var tvungen att lägga mig

för att ej förgås
ramla ner i ett hål

en påse knuten kärlek
med band i gyllene siden, spår

en tid
ett rum, igår

fast idag
så nära



tåren talar klarspråk
att dechiffrera blir svårt

för jag vet varken ut eller in
hit eller dit

så jag lade mig som jag sa
sederade känslan som lagt beslag

på vår närhet
på våra band

som finns
fast osynliga ibland

men dom finns



det är jag säker på









Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-16 07:39



Bookmark and Share


    lenakarin
Så fint skrivet.
Insiktfullt, bara hjärtat ser och kraften i det kan vara ofattbar.
2012-06-16

    ej medlem längre
Vackert skaldat....."Yes only love can break your heart,try to be sure right from the start" som Neil Young sjunger.
2012-06-16

    ej medlem längre
Mycket fin poesi!
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP