Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Midsommarnattens magi



Jag vill vandra i daggvåt
midsommaräng
att söka den helande kraft,
som sägs ligga dold och
förborgad
i daggen och örternas saft.

Jag skall barfotanaken
vandra
för att finna kraft som fördriver,
svaghet och ålderdomskrämpor,
men
ungdoms- och mannakraft giver.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 171 gånger
Publicerad 2012-06-16 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl