Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag

Grilltankar
skvalar ner
med regnet som sjunger i stuprören

tröstkatt i knät
och en bortglömd bok

nu gror
och grönskar
en ny dag

oförutsägbar
i sin enkelhet




Fri vers av ~alruna~
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-16 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vädigt fint!
Ser fram emot lördag då denna fåniga dag är över.
2012-06-22

  ResenärGenomLivet
Tröstkatt! Det har jag också en. Det är skönt.
2012-06-16

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-06-16

  aol
så fint du uttrycker dej i denna fina skrift,
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~