Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibliotekarien

Våga vända blad
chansa på att jag ser dig
över axeln, dock
uppmärksamt och granskande
under min kritiska lupp




Bunden vers (Tanka) av Cammie
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie