Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet lugnar




regnet idag
får mig att tillåta

stillhet

mina tankar får gå och fara
fram och tillbaks

som dom vill


jag ser bara svart-vitt idag
för det ligger en bok och väntar

röda rummet av strindberg


så gott som någonting
eller bättre

en dag som denna


för återhämtning

och stilla mottagande









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-17 08:01



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Stillheten ... det är en rikedom att finna/ kram
2012-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Låter skönt.
2012-06-17

  Dufvenberg
mmm...Strindberg..

och ett stilla regn...

...bara vara..
2012-06-17

    Birgersdotter VIP
En viktig dag ..av återhämtning
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP