Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden som faktor får utvisa hjärtat och hjärnans slag




du förvirrar mig
kärlek menar du

ja i ditt hjärta
i mitt

finns inga tvivel
inga kval

det är tankar som virvlar
upp vindar

om svek och tillit
från båda och en var

kan vi finna
eller mötas

åter
en dag








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-17 08:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Det som är meningen är meningen ;.)
/kram
2012-06-18

  Dufvenberg
...det uttjatade
kärlekens vägar
äro
outgrundliga..

Men det kanske

fungerar så..
Man vet inte vad som väntar
runt hörnet...
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP