Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara ser dig själv i spegeln så ser du inte mig




kvicka utkast
slagmannen sover

det ligger hos dig
att se mig

inte diktera
hur jag ska vara

respektera
uppskatta

det jag har att ge
till dig

i kärlek









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-17 08:08



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sant!
Var dig själv och bli uppskattad som den personen också/ kram
2012-06-18

    ej medlem längre
En mänsklig rättighet...respekt.
2012-06-17

    lenakarin
Mycket bra!!
Klarsynt, skickligt inringat..
2012-06-17

  Dufvenberg
Rubriken i sig
är bara den fantastisk.

Bra!
2012-06-17

    Birgersdotter VIP
ja så viktigt bli sedd
2012-06-17

    ej medlem längre
Javisst, fint!
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP