Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad han är rädd för, kan han aldrig förlora med mig




den finns en man i mitt liv
som berör mitt innersta liv

som upprör och förvånar
glädjer och fascinerar

men han gömmer sig
döljer sin blick under dimridåer

vägrar möta min blick
mitt jag

men finns där så klart
i mitt hjärta











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-17 08:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket längtan i dina ord.
2012-06-17

    lenakarin
Fin lugn kärleksdikt där rubriken är, bäst?!
Väcker mängder med tankar denna text nen andas samtidigt ett djupt lugn.
2012-06-17

  träsnidaren
Fin kärleksdikt. Hoppas mannen vet vad rik han egegntligen är ;-)

Gillar titeln som fan!
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP