Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite funderingar på morgonen.....


Vänskap eller kärlek


Jag ställde alltid upp för dig
när du mådde dåligt fanns jag där
när du hade bekymmer försökte jag hjälpa
gjorde allt jag kunde för att underlätta
är det vänskap eller kärlek

Jag gjorde det så gärna
önskar bara du behövt mig mer
och under en längre tid
kanske för alltid
är det vänskap eller kärlek

Jag tror att du mår bra nu
att du är lycklig
kanske hjälpte jag dig ibland
och jag borde vara glad för din skull
är det vänskap eller kärlek


Vänskap eller kärlek
gränserna är så flytande
vet inte vad jag känner
kan man ha den ena
utan den andra




Fri vers av Harriette
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-17 10:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hade gärna varit utan upprepningarna av 'är det vänskap eller kärlek', eftersom det ändå är rubriken.
2013-11-18

    ej medlem längre
Tänkvärt. I min värld är de båda tu olika sidor av samma mynt.
2012-08-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
riktig vänskap är naturligtvis kärlek, och kärlek är vänskap. De går hand i hand.

ingendera behöver ju exempelvis inkludera sexuell attraktion, men kan likväl så göra, båda två.

Bra funderat, bra känt, bra skrivet.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette