Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath




Idag tog jag en promenad

Välkommen in på min fotosvit från dagen efter regnet promenad,

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-17 20:44



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gjorde Du
rätt i! I den föll
jag av glädje
rätt i!
2012-06-17

  Minkki VIP
Men här syns inget foto till texten ??
- utställningens prakt är beskådad :-)
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP