Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

Du älskande kvinna
som livet skänkt
ett levande barn i ditt sköte

I skönhet du strålar
av kärlek du ler
Du välsignade




Bunden vers av walborg
Läst 610 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-06-18 00:26



Bookmark and Share


  Yrre VIP
En text som berör och andas kärlek, mycket fint!
2012-08-12

  Michaela Dutius
En sådan underbar dikt till din dotter....förförs av kärleken i orden...
2012-07-06

  aol
underbart vackert om livsmeningen,
2012-06-19

    maija tuori
Ihana ...vauva tuoksuu tänne saakka ,luomisen tuoksu ,
onnittelut mummolle äidill,isälle ja pienokaiselle !
2012-06-19

  ULJO
Vackert, mycket vackert om livets mening
2012-06-19

  Eva Langrath VIP
kärleksmirakel
2012-06-18

    leelee
Livet är förunderligt....
2012-06-18

  Minkki VIP
kärleken lyser igenom varje ord och vändning, gläds!
2012-06-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen till denna ljuvliga text!
2012-06-18

  Annie b'larsson VIP
En mors kärlek och lycka över sin dotter och barnbarnet.
2012-06-18

  Siggesdotter
Gratulerar! Välsignade vare dessa tre generationer! Må de alltid vandra i ljus och kärlek!
2012-06-18

  Linda CH VIP
Oh, så fint beskrivet! Många gratulationer till dig och din dotter.
2012-06-18

  Carl O Andersson
Jabugar och Gratulerar
Orden är redadan sagda.
2012-06-18

    ej medlem längre
MIRAKEL!
2012-06-18

  Fredrik P. VIP
Ett under!
2012-06-18

  Nils Teodor VIP
Liv ger liv
Vackert
2012-06-18

    ej medlem längre
Livets innersta kärna fångar du med dina ord så att läsaren förnimmer känslan och utstrålningen. Att ha en ny liten människa inom sig måste vara något fantastiskt som vi män aldrig får uppleva.
2012-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord.
2012-06-18

  M.A.J.R
Fint mycket fint !
2012-06-18

  strandsatt
kssekisskiss.
2012-06-18

    ej medlem längre
döttrar Är.
2012-06-18

  strandsatt
Suck. FAKE.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg