Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag respekterar min vilja att vila mig frisk, kanske dör jag på vägen




det är dovt
sederad väntar
ännu en dag

jag längtar efter lugn och ro
en dag till
och imorgon också

sen bär det iväg en stund
så blir det tyst igen
sederad igen

jag lyfter dessa dagar
de läker mig
de tröstar och bejakar

min trötthet
förtret
svek









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-18 09:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Att vilja är en stor bit på väg..kram
2012-06-18

    Birgersdotter VIP
Att vilja är en stor bit på väg..kram
2012-06-18

  Dufvenberg
Bra..
Att vilja bli frisk.
Göra bra saker.
Som att vila.
2012-06-18

  Ljusletaren
Rörande fint/ kram
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP