Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoja - ett verkligt kännande




jag är inte rädd
paranoid

kanske ligger en sjukdom under allt
som tar mitt liv

kanske får jag aldrig mer
någonting

allt går liksom utför
fast jag vill vara frisk

kanske har jag cancer i magen
och faller från min kvist

i cyberrymden
i hemmet

i vacker solnedgång









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-18 09:54



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Du är stark.

Kram
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP