Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min vän


Minns du alla tårar
som stjärnfall den där natten
minns du vad vi lovade
att älska
kommer du ihåg

Minns du sista dansen
i köket hemma hos dig
minns du hur det kändes
att dansa
kommer du ihåg

Minns du vinterns kyla
hur vi värmde varann
minns du all din möda
att värma oss
kommer du ihåg

Minns du hur vi åkte
alla vägar som vi såg
minns du allt vi gjorde
för att leka
kommer du ihåg

Minns du sista gången
vi träffades vi två
minns du vad vi ville
att skiljas
kommer du ihåg






Fri vers av Harriette
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-18 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ska minnas den här fina texten...länge. Tack!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette