Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade lite gammal skåpmat i mitt skaffteri (som en annan poet skrev...:-)


Ett Stenhjärta





Ingen kan se

vem som bär i sitt bröst

ett stenhjärta - tungt och kallt

Men ögonen talar

sitt eget språk

en blick - kan förråda allt


Ingen kan dölja

sin kärlekslöshet

när hjärtat förstelnat av salt

För läpparna talar

sitt eget språk

ett ord - kan förbittra allt


Ingen kan se

vem som bär i sitt bröst

ett stenhjärta - som fått liv

Men hjärtan kan tala

sitt eget språk

om hopp - förvandlingens tid




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-18 23:33



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du ... så likt min dikt "Kvinna utan ansikte"
Dessutom att du också har skrivit detta förr ;.)

Gillar verkligen dina ord/ kram
2012-09-04

  walborg
Ömsint och kärleksfullt
2012-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt trots allt.
2012-06-19

    Birgersdotter VIP
Ja stenhjärtan kan lösas upp och tillslut blomma igen...
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter