Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en dikt, kan du också se?




du är en dikt
jag skapar dig

vi har gått in detta
vill konfrontera den känslan och situationen


jag är intresserad av dikt
för det bygger på något mer än det jag ser

det visar saker jag inte ser
känner och upplever i min ensamhet

är den då sann och verklig?
finns den?


jag ser den ju nu, så då måste den finnas
för mig

och kanske för någon annans öga också


fantasin i formulerad verklighet
subjektivt dikterad

jag skriver vidare










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-19 08:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När du skriver och jag läser blir det en kommunikation som väcker känslor och tankar. Jag hoppas att udden på din penna aldrig går av!
2012-06-19

    ej medlem längre
Måtte du aldrig sluta skriva...måtte du aldrig sluta tänka högt så vi får höra.
2012-06-19

  Dufvenberg
Du är en tillgång!

Och en bra diktare!
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP