Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling lite respekt också




den dagen du talar med mig öppet o rakt
kommunicerar

lyssnar på det örat, ser på det ögat
ser det som är jag

tycker om den synen
älskar mina egenheter

slutar flirta med andra
flirta med andra men kan tala om det

en petitess kanske
men blir en höna av en fjäder

när du ej kan erkänna

inför andra

att du är min

och jag är din









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-19 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Respekt - en mänsklig rättighet. Fint och klokt formulerade ord av dig.
2012-06-19

    ej medlem längre
Respekt är den starka grunden i kärleken...utan respekt ingen tillit eller trygghet. Så fint du beskriver det!
2012-06-19

    Ken Cassel
Bra Prinsessan! :))
2012-06-19

    lenakarin
Förstår känslan, fint formulerad i texten.
Men kan man någonsin vara någons?
Vill man äga någon?
Men anar att det är svek, oförmåga att stå upp för att det finns ett "oss" texten handlar om..
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP