Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slag i mänsklig sak

det viner i mitt huvud
jag ser skepnader
men inga uttryck
vita kroppar erövrar mig
jag skakar i mörkret
försöker att natta hjärtats rus
ser in i den begränsade kärleken
vänder mig om i ensamhet
utan en reaktion från skimret
som glänst väggarna klara senaste tiden
att bli galen är något för dom rika
så antingen är jag förmögen
eller bara helt fel ute




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-19 21:30



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt, speciellt slutet
2012-06-19

  smultronbergen VIP
Känns förtvivlat meningslöst
art vara människan i din dikt,
Gud är granne med kaos, inte
bara för de rika! / S
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling