Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara funderingar, önskningar och hopp


Hopp



Jag vet att jag är åtråvärd
och jag saknar inte män
det finns många
som vill knulla med mig
och helt ärligt
visst tar jag för mig ibland
en lättnad för stunden
med en fadd eftersmak

Men jag tror att han finns
han som vill älska med mig
som vill stanna på morgonen
och älska mig för den jag är
den som jag vill ge min kärlek
innan tiden tar slut





Fri vers av Harriette
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-20 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klart denne finns!*
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette