Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla



Stilla sommarkväll
skären seglar förbi
fyllda av fåglar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-20 14:07



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Tack! Du sänder bilder som jag älskar och känner igen.
En målning med ord!
Kram!
ML
2012-06-20

  Gunwale VIP
Jag stod ju på en båt!
2012-06-20

  Nanna X
har världen blivit ett vridrum eller? god, it' s psychedelic!
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP