Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liksom tiderna förändras, förändras även vi. Men inte Kinabuffén.


Ett färglöst bollhav - kärlek är allt du behöver.

Äter på kinabuffén igen. Du fattar aldrig riktigt varför.  Inte jag heller om jag ska vara ärlig. Är bara sugen på att snacka. Ingetdera funkar särskilt bra. Vi pratar likt inredningen, daterat slitet och uppgivet tröttsamt. Ölen gör din röst klen och fånig. Du skojar om att vaska en kines. Jag drömmer att hela 80-tals lokalen fylls till bredden med färgglada plastbollar. Ett bollhav så jag slipper skämmas för kärleken. Ute regnar det katter och hundar. Ett bra väder att dricka öl i. Du är rödare än vanligt Pratar om gym som vanligt gör du motsatsen. De intränade dropparna kommer dock inifrån. En smal tråd trillar ut ur ditt öga. Vänskapen försvann när du sa att allt du behöver är kärlek.




Prosa av Per Blomqvist
Läst 513 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-20 22:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Snyggt fångat om vänskap som växer ifrån......
2012-06-22

  LenaJohansson VIP
gillar...mycket bra!
2012-06-21

  kerstin skriver VIP
jag tycker om texten. mycket bra!
2012-06-20

  Suzy med punkterna
Ursäkta språkvalet men...så jävla snyggt!!!
2012-06-20

  Casbah* VIP
bra! mer behöver inte sägas..
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist