Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komma nära eller? varför så svårt?


För din skull


Dina ögon var inte fyllda
av åtrå de skimrade
av ömhet

mina ögon vilade
lugnt mot dina

med en känsla av ro

avståndet kändes skönt

Men!

förbjudna tankar
laddade luften mellan
oss.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-02-04 10:17



Bookmark and Share


  noname_realmind
Många strömningar under ytan känns i denna dikt. Bra!
Finns något vackrare än ögon som skimrar av ömhet...
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg