Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandring och silverdrömmar



jag och månen går på nattpromenad
molnslöjor som förstärker intrycken

vägar, silvervägar
som åker fort förbi

du är kärlek


en stjärna, som ej hade talat
tog plötsligen ton

det var en aria

utan hack i glidningarna


solen, som sov
på andra sidan

hon lurar oss alltid

vi tror att hon sover
men hon är alltid vaken


vi stod på en balkong, månen och jag
han, däruppe
jag,
härnere


det var svalt i sommarsnatten
alla blommor var nu svarta
alla strån,
streck i gråton


ännu doftar kärlek
i natten

ännu doftar din huds närhet
känns som knotter på min hud

men du var alltid len

när vi sov

älskling















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-06-21 08:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Orden satte sig så fint och månen och solen, så jag är tillbaka och bokmärker/ kram
2012-06-22

  Ljusletaren
Mer än underbara ord.
Hög klass på det du har ordat här.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-06-22

    ej medlem längre
Mjukt och hudnära och mycket vackert.
2012-06-21

    Birgersdotter VIP
Du är duktig..tyckte om texten
2012-06-21

    ej medlem längre
Skön sommarpoesi
som böljar i andning
2012-06-21

  Niclas Petersson VIP
En stilla vemodsblues med månen som sällskap.
Kan det bli vackrare än så?
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2012-06-21

    ej medlem längre
Fint formulerat.
2012-06-21

    Max Poisé
Helskön text P! Bravo!
2012-06-21

  Dufvenberg
Jag kan bara skriva under på de övriga kommentarerna;
lugn, fridfull, sensuell, vacker
och fantastisk fin.

Tack
2012-06-21

  Lars Hedlin
Len och vackert
2012-06-21

    ej medlem längre
Skön läsning
2012-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint.
2012-06-21

    ej medlem längre
sensuell, bra text!
2012-06-21

    lenakarin
Ömsint, nästan lätt lekfull. Fin!
2012-06-21

    ej medlem längre
En fin dikt med ett lugnt tempo. DEn är på något sätt fridfull.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP