Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej



Jag saknar inte längre
ljudet av din röst
när du sjunger

saknar inte heller
dina steg på ovanvåningen
när du letar efter något

saknar inte
dina snarkningar på natten
när jag ligger vaken

saknar inte heller
att känna dig i mig
på morgonen

saknar inte
ditt skratt
när du hör ett skämt

saknar inte heller
dina ögon
när du ser på mig

saknar inget

saknar dig inte







Fri vers av Harriette
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-21 08:25



Bookmark and Share


  Rosmarin
och nästa steg är nä rman inte ens kommer ihåg dom där sakerna man inte saknar längre :-)

i den här dikten upplever jag nog en kluvenhet, att just i det upprepade "jag saknar inte" finns det fortfarande en saknad...
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette