Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt


Natten är
full av magi

jag ska plocka blommor
för att få veta

jag ska se älvor dansa
till näckens musik

jag ska bli lockad att bada
till fiolens toner

jag ska rulla mig naken
i ängens dagg

midsommarnatten viskar
löften till mig




Fri vers av Harriette
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-22 04:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt drömskt
2012-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på midsommarmagin eller själva firandet.
2012-06-22

  Kjell A. H Lundin
Vackert drömskt!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette