Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Grande finale !"


Fotbolls-EM:Triumfartad sorti för Sverige !

Med en kämpainsats lämnade det svenska fotbollslandslaget fotbolls-EM 2012 bakom sig ! Precis allt det som inte fungerat i de två inledande förlustmatcherna, det fungerade nu ! HELA gänget gav allt vad de hade och de två målen ,1-0, Zlatan, på en enorm volley, passningen var suverän, minns ej vem , och slutresultatet 2-0 på en kanon från Sebastian Larsson . Även försvarsspelet fungerade denna gång, ALLA försvarare gav sitt yttersta och hjälpte en pigg Isaksson att hålla nollan.
Härligt av Sverige och lovande inför VM-kvalet !

----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad bra, Mats.
Hamrén, och fotbollssverige, behöver höra att dåligt inte är detsamma som bra. Vi behöver en piggare, nykter kultur. Det går inte att prisa landslaget i ur och skur, för då fastnar sporten. Något annat vore blott överdimensionerad patriotism.
2012-06-21

  Mats Henricson
Till fv : I fotboll tillhör jag de blågula optimisterna även om jag medger
att optimismen har rubbats lite på sistone....
2012-06-21

    ej medlem längre
Sverige kan inte spela när det väl gäller; det ligger något nervklent inbyggt i hela maskineriet. Det lekfulla kommer fram när det redan är kört. Det lossnade ett tag och Chippen gav bränsle - som ett hånleende. Det hade varit bättre med förlust. VM kan vi glömma. Men låt oss njuta av EM-slutspelet nu med riktigt bra fotboll.
2012-06-21

  poetryGirl
ja, se karlar ;-)
2012-06-21

  aol
såg faktiskt matchen paa Slatan är bra även på att fördela bollarna,man ser att lagandan är bra,
2012-06-21

  Mats Henricson
Glömde tillägga att motståndet, ett blekt sådant, var Frankrike, som, trots det, gick vidare till kvartsfinal, jag tror att de åker ut i kvarten !
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska