Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta slut

Väntar
På att allt det som känns
ska ta slut
Det som brinner inifrån
och ut

Har fattat eld
Försöker komma loss
Andas tungt, andas hårt
Lågorna har börjat slåss

Det är nu jag ska bli så kall
aldrig mer
detta fall

Det kalla, fryser fast
hjärta
härda all smärta

Allt det som känns
snälla ta slut
Måste komma bort
hitta ut




Fri vers av Heartland
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-21 18:00



Bookmark and Share


  Ann-sofie.
känner igen mig i din dikt, tror den handlar om kärlek som går snett eller som är påväg att göra det. Nr 1 är alltid att älska sig själv först, annars kan man lätt bli skadad. Du skriver bra kram Ann-Sofie.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Heartland
Heartland