Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarkärlek




jag är som du
en ljust pumpande

en egen entitet
en särskildhet

du får den
smek den

ät den
smaka på den

den är din





polerna dras inåt, magnetism råder över materian

de molekyler som formas för mitt öga
det mitt öga ser

är inte samma sak


jag ska tämja min ögon
se det vackra i allt

se det vackra i dig
ditt vackra hjärtas prakt


liksom jag förgörs i närheten av stilla havet

ett blomhav på en sommaräng

låta ögat se





min känsla är levande
den är din

ta den
ät den

smek dem

visa den

visa mig

vem

du är










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-22 08:48



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-06-24

    lenakarin
Fint. Applåd!
2012-06-22

    Ken Cassel
Fint Prinsessan! ::))
2012-06-22

  Dufvenberg
Underbart fint!!!
2012-06-22

    ej medlem längre
Mycket vackra rader ...
2012-06-22

    ej medlem längre
Fint ,kvinnnan.du får mig att tråna!!!!
2012-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer at hata, dagen till ära.
2012-06-22

    ej medlem längre
En passionerad älskade
2012-06-22

    ej medlem längre
Va fint!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP