Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath




Nyponrosen i Midsommartid

 

bladens livsnerv synlig

en ensam vattendroppe
glittrar
på ditt kronblad

himlen ljust blå

i vattenpölen
intill gräsmattskanten
speglar träden sig

bollpilarna står parad
vinden spelar friskt  
en stilla lövsymfoni

en ensam fågel
drillar lätt

solen hittar fram
till dig och mig idag

tacksam njuter jag
kaffet på vår balkong

© Eva Langrath 2012



 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-22 13:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
En skön midsommarbeskrivning...
2012-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter som en underbar dag.
2012-06-22

  aol
bara så vackert skriftar du i det lilla ögonblicket, som lyser som en av pärlorna i livet,
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP