Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

worth less




inte ens
ett djur

skulle sitta i bur
på detta sätt

men jag har lyckan
jag är blessed

väl signad
väl

väl

väl

oförhelvete visst har jag det väl jämfört



inte så, för djävulen fattar väl
att jag har det väl

men dyker in i sömnen
i min välbyggda säng

med väl så rena lakan

väl mätt , okej
inte hungrig på midsommarafton



så jag är jäkligt glad

fast ledsen inuti
ensam mitt i mitt välordnade liv

pengar, hobby o väl försedd

en familj som tänker på mig väl
att jag finns i deras tankar



men ändå, fan
så välförsedd materiellt

så utfattig på just det

jag behöver

dig

nu


en vän














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-22 19:41



Bookmark and Share


    lenakarin
Bra text.
Önskar dig några reella vänner utöver de du har på nätet.
2012-06-24

  Ljusletaren
Smärtsam är sanningen/ kram
2012-06-24

    ej medlem längre
Vänskap är guld värt. Att sakna en vän kan vara en djup saknad.
2012-06-22

  Dufvenberg
Fint och vemodigt.
Men ändå självständigt.

Kram
2012-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det materiella är sannerligen inte allt. Även om jag är tacksam för det.
2012-06-22

  NågonAnnans
Hoppas din vän kommer till dig ikväll...
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP