Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min midsommarnattsdröm





späder hallon
grapefrukt
morgon
moln


du sätter mig i ledet
jag sitter på en systertron
du har tagit mitt hjärta, bror



så fortgår sommaren
förälskelserna som växer
händerna som smeker
smakerna vi delar


mitt i detta allt
min ensamhet
brist på närhet
fysisk



de finns där, vännerna
men inte här
inte nu
när de behövs

för att ge mig ro




*



jag befinner mig i ett kontralimbiskt tillstånd

att ha, att begära, att få men inte nå

du är för långt ifrån


tala om din respons

broderlig

men skruvad

du vet inte vem jag är

svarar därefter



så har vi tagit steg

accepterat evigheten

kärleken

den outgrundliga tingesten

den skapande kraften

utom vårt förstånd




*




lindar örter om själen
flätar in beröring
dina händer är så varma ömma och mjuka

tillför ylang-ylang
yin och yang
feng shui

samt resten av magin



i min högra hand
på min högra väg

finns en gyllene tid
guldband

knyter vansinnet
sansen



ger av det
jag kan



en kyss
av oro

en kyss
av evighet

en kyss
i sommarnatten


jag drömde i natten

att drömmen blev sann









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-23 08:36



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fångade fina ord ... tack för dem!
/kram
2012-06-24

    ej medlem längre
Droppar av himlar
tar du ner
med din penna
2012-06-24

    ej medlem längre
Vemod och längtan, midsommar och drömmar. Underbart skaldat.
2012-06-23

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet!
2012-06-23

  Dufvenberg
Otroligt vackert diponerad Princessan.
2012-06-23

  Rise Little One
En fin dröm där man kunde

"lindar örter om själen
flätar in beröring"...
2012-06-23

  träsnidaren
Jag förutser en människokärlek och värme hos dig i din poetiska text som är fullständigt och ren. Väldigt, väldigt fint…
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP